hejhej

ja hej hej det var ju ett tag sen ( igen ) ;)
sitter här i min ensamhet och gör ingenting :P henke for precis ut en sväng med några kompisar, dom dricker öl, åh jag är så sugen på alkohol nu, sommar utan en cider och grogg, det känns jobbigt :P
menmen det tar jag igen nästa sommar hihi, får ju en prins i september istellet :D

var hos barnmorskan igår, hade helt glömt bort tiden, hade ju som tur ställt en påminnelse kl 7.00, för vi skulle va där 8.30.
allt såg bra ut, har bättre värden nu än på inskrvningen :) sfmått 28, 18kg+ fatta 18kg?! haha ändå är det ett tag kvar, gick upp 30kg med isabella, lär ju bli nått sånt nu också, jaja :/

hemma här är det rörigt som vanligt, lägenheten ska snart vara utstädad så i huset är det kaos, saker överallt. känner att jag skullle vilja åka på semester, och när jag kommer hem så kunde ju allt få vara klart? men så lätt är det ju inte, det är bara att bita ihop! tur man kan vara ute, vi är ute hela dagarna, så himla skönt, och  isa tycker att det är super! :)

imorgon är det midsommar, då ska vi till sandra och daniel, vi ska grilla och mysa :) natalie patrik, sandra och johnny ska också dit, hoppas det blir fin väder så vi kan leka massa lekar :D men jag ser på vädret nu och det blir nog regn :(

nu har jag skrivit lite iaf :) ska se om det finns nått att kika på på tv:n, kan ju hända att 1:an eller 2:an visar nån super film? :P haha

sov gott, hoppas ni får en trevlig midsommar!



gör ett nytt försök

försökte lägga upp bilder igår, men det gick inge vidare för vi har SKIT internet, loggas ut helatiden med det här mobila bredbandet! ÅH vad less man kan bli över en dator?!

lägger bara ut lite kort nu få lägga ut mer kort en annan dag, men ni får tjuvkika lite iaf ;p

de första dagarna i huset,
morfar och fedhir tar bort massa träd på baksidan där sovrummet ska byggas ut


här är den gamla uppfarten, den måste bort eftersom utbyggnaden nästan kommer komma ända fram till carporten


tar bort farstukvisten för vi ska kunna gräva där, vi ska bygga ut en hall och tvättstuga där





nu är farstukvist och träd borta
håller på att gjuta plintar, ska bygga ut det befintliga sovrummet och bygga ett till till barna



lillfisen har fått en liten "sandlåda" också, hon blev jätte glad när hon fick syn på den! :D





ungefär så här ser det ut nu :P
men det har blivit mkt ljusare och finare ändå, vi har tagit bort hur mkt träd som helst, och mer ska bort :P
till vänster om carpoerten ska den nya uppfarten vara.

nu har ni fått sett litegranna, kommer mer bilder, då ska jag också öägga ut bilder hur det ser ut invändigt, det är riktigt gammalt så förvänta er inget stort ;)

nu ska jag sova :)

sov gott!


äntligen internet

men det går seegt! :/

nu kan jag blogga igen :) nu har vi vårat mobila bredband i huset, men det går allt annat än fort, ganska frustrerande! och TV, ja vi har ju några kanaler, 1:an 2:an 4:an 6:an och kunskapskanalen, wiho! skit tråkigt!
men vi har ju ioförsig ingen tid att sitta där men ändå, skulle ju gärna vilja se nått program iaf, det är ju 3:an och 5:an man vill se på juh?!

idag kom min käre mor, så vi har hållit på med veden, medans pedro och henke for iväg och köpte massa saker till vi ska gjuta (stavning :P ) imorgon, så imogron börjar vi, vi ska gjuta pelare osv :)

imorgon lägger jag upp bilder på huset och vad vi håller på med ;)

magbilder får vänta, men det ser typ ut som jag ska ha imorgon  :P har skit ont i höfterna :(

nä nu ska jag sova :)

godnatt :)

 


RSS 2.0