förlossningen nästa?

idag har jag gått 9dagar över tiden! uscha!

var till barnmorskan idag, bebisens hjärtljud låg lite över 170 så hon tyckte att vi skulle åka in och göra en ctg-kurva, så vi for med isabella till faster-helena och morbror-pedro fick ta tyson! :D
bebisen var väldigt aktiv i magen så hjätljuden var allt fån 180- 135 ungefär så hon gjorde en hinnsvepning på mig sen fick vi gå å äta lite, sen vidare till förlossningen och göra yttligare en ctg-kurva, det såg bra ut men jag hade börjat få värkar, var öppen 4cm, men vi skulle avvakta lite
vi är nu hemma och jag har allt ifån 1min.värk till 20sek. värkar, och dom kommer väldigt oregelbundet. vet inte om jag ska åka in nu, har bara varit hemma ca 1 timme, lr om jag ska avvakta?
som det känns nu så väntar jag enstund till :P

nu kom henke och isa hem, få se om vi har en bebis imorn :)

11 september

ja det var igår ja, och då skulle jag få min bebis, senast!
sitter i soffan och gör ingenting, vill bara åka in och föda! ska väl gå och lägga mig snart, men det känns meningslöst, får ju bara sova en timme, sen måste man på toan, och sen försöka lägga sig så skönt som det går just nu, försöka somna innan man vaknar av att man är kissnödig IGEN, ja och så pågår det då hela natten!

har inte skrivit på länge för vårt mobila bredband har ju krånglat, som vanligt, så nu har vi fått ett nytt simkort, men det funkar lika sämst ändå!
vi har haft mkt att göra också, mkt med huset, mvc besök, varit på ett super fint bröllop, satt ner min pappa (urnan) i marken.
Och min ork har inte varit på topp, så det mesta känna skit jobbigt, bara att kliva upp från soffan och gå till köket är en pina!

hoppas verkligen att lillen ploppar ut snart så min ork kommer tillbaka, det behövs verkligen nu!

hoppas ni haft det bra iaf!

nattinatti

RSS 2.0